Kunstenaar

Wendy Scheerlinck

Wendy Scheerlinck

9310 Moorsel

Hey, hallo! Ik ben Wendy Scheerlinck, creatieve duizendpoot en bezieler van Ender & May, het kleding - en lifestyle merk waaronder ik sinds 2019 mijn illustraties en prints tot leven breng! 

In 2003 zwaaide ik af als ir.-architect aan de universiteit van Gent en sindsdien werkte ik als architect en projectmanager voor verschillende bedrijven en vond ik mijn grootste drive in hotelrenovaties. 

Sedert een tweetal jaar (her)vond ik – naast mijn full-time job, man, zoon, huisje, tuintje, boompje – mijn passie voor illustreren.

Met mijn unieke, grafische stijl wil ik vooral een gevoel van herkenning en van ‘thuiskomen’ bij je opwekken en wil ik ook een lans breken voor de iets minder doorsnee figuren. Ja hoor, als je het blogartikel ‘waarom dromen brandstof zijn voor je ziel‘ gelezen hebt op mijn website, ben je zeker mee met wat ik bedoel ;-). Ontdek in deze blog meer over mij, mijn missie en ambitie met Ender & May.

Naast tekenen ontdekte ik een drietal jaar geleden ook de wondere wereld van surface design. Wat een ontdekking! Zelf prints ontwerpen en deze dan digitaal laten printen op textiel voor mode- en interieurtoepassingen.  

Het voelde alsof AL mijn interesses in één discipline gebundeld werden! Waarom had ik hier nooit eerder van gehoord???

Al mijn creaties vind je overzichtelijk terug op www.enderandmay.be

Uiteraard ben ik ook actief op instagram, facebook en pinterest!

Ontdek ook mijn fb-groep 'het Illustratiev', platform voor alles rond prints, texturen, vormen en illustreren! Wees welkom!

Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck
Wendy Scheerlinck