Puzzled Story - Be part of the Puzzle

Ben jij creatieve maker en wil je deel uitmaken van een nieuwe beweging in gedeelde storytelling? Doe mee aan de Open Call van puzzledstory.com. Puzzledstory is de creatieve community rond één en hetzelfde kortverhaal Puzzled, waarbij elke kunstenaar een nieuwe laag aan het verhaal toevoegt. Elke nieuwe upload is een nieuw essentieel onderdeel van het universum van het verhaal. Een upload kan een boekontwerp zijn, de affiche voor een filmversie, een grafisch element, een playlist, een foto, een recept, een nagespeelde scène, een audiotrack, ...

Word een essentieel stukje van de puzzel en maak deel uit van een frisse, internationale beweging in gedeelde storytelling.

Puzzled werd geschreven door storyteller Johanson. Omdat het verhaal narratief is opgebouwd als een puzzel, ontstond het idee om het interactieve webplatform 'Puzzled' te bouwen, samen met zijn producer, Grietkin Deroo. 

Johanson: "Wij zijn met dit project benieuwd hoe verschillende artiesten uit diverse disciplines eenzelfde verhaal interpreteren via hun kunstvorm. Het universum dat daarmee op de website wordt gecreëerd is het project op zich. En ook hopen we een community te creëren waar artiesten hun eigen werk kunnen showcasen en elkaar kunnen vinden, eventueel voor nieuwe samenwerkingen. De lancering van het project gebeurt in drie golfbewegingen. Indien we een bepaald deel van het materiaal gaan commercialiseren, zal alles wat hierop verkocht wordt, gesplitst worden met de deelgenomen artiesten van dat materiaal. Alle info hierover staat beschreven in de Terms and Conditions op de website."

De stappen zijn simpel. Ga naar puzzledstory.com en:

1: lees het verhaal (in ENG of NL)

2: creëer het facet van het verhaal dat je wil uitwerken

3: showcase je werk op het platform

Deadline: 21/12/2021

Ben je geprikkeld om mee te werken, maar ervaar je nog een drempel, laat het ons weten via knocknock@johanson.be

Deadline
21 december 2021