Ben je op zoek naar een kans om je werk te tonen? Hier vind je open calls in de vorm van een opdracht, een wedstrijd of een project.

WIl je een open call op Beeld tonen?

1 oktober 2021

Kunstenaar Winnie Claessens en Fred&Ferry gallery doen een oproep naar inspirerende en innovatieve projectvoorstellen voor 1:40,5 Gallery. Met deze call willen ze het concept van de mini-galerie verbreden en nieuwe kunstenaars de kans bieden om buiten de traditionele muren van de tentoonstellingsruimte te werken.

31 december 2021
Zet uw kunstwerk op één lijn dwars door Europa

U bent een kunstenaar(ares), een muzikant(eà, een orkest, een dichter(es), een landschapsarchitect(e), een architect(e), een curator, een gallerie, een stichting, een particuliere kunstliefhebber? Zet uw kunstwerk op een rechte lijn dwars door Europa.

1 oktober 2021

Van 25 tot 27 maart 2022 vindt de negende editie plaats van MAART Kunstroute in Waregem. Daar horen 2 open calls bij.

21 november 2021

De Grote Prijs is een internationale kalligrafiewedstrijd en gaat samen met een tentoonstelling van de ingediende werken in het gemeentehuis van Westerlo. De winnaar krijgt een geldprijs en een extra solotentoonstelling.

30 november 2021

Escale du Nord et la Commune d'Anderlecht lancent un appel à candidatures aux artistes sculpteurs·rices désireux·ses d'exposer une œuvre dans le Parc des Étangs à Anderlecht.

21 december 2021

Ben jij creatieve maker en wil je deel uitmaken van een nieuwe beweging in gedeelde storytelling? Doe mee aan de Open Call van puzzledstory.com. Puzzledstory is de creatieve community rond één en hetzelfde kortverhaal Puzzled, waarbij elke kunstenaar een nieuwe laag aan het verhaal toevoegt.

1 oktober 2021

Een klassieker in de beeldende kunst, maar daarom niet minder eenvoudig te maken: het zelfportret. In elk nummer van Kunstletters plaatsen we een zelfportret dat op ons platform Beeld te vinden is. Deze 4 portretten waren al te zien in het blad. Binnenkort ook het jouwe?