Ben je op zoek naar een kans om je werk te tonen? Hier vind je open calls in de vorm van een opdracht, een wedstrijd of een project.

WIl je een open call op Beeld tonen?

31 maart 2022
31 januari 2022
Jouw werk bij K.L.8.
24 januari 2022

Voor iedereen betekent vrijheid wat anders. Maar wat betekent vrijheid voor jou? En hoe zou jij het in een kunstwerk verbeelden?

28 februari 2022

Naar aanleiding van de start van de werking van Cultuurhuis Merelbeke schrijft het lokaal bestuur een opdracht uit tot het ontwikkelen van een kunstwerk of kunstingreep voor de buitenruimte van het Cultuurhuis Merelbeke. De ruimtelijke en architecturale context en de inhoudelijke werking van het Cultuurhuis vormen de basis voor een uniek frame voor deze kunstopdracht, met focus op de specifieke locatie en het nieuwe culturele verhaal dat zich hier afspeelt.

1 maart 2022

Het Fotografiecircuit Vlaanderen biedt de kans aan Vlaamse fotografen om te exposeren in 17 cultuurcentra in Vlaanderen met een rondreizende individuele tentoonstelling, die start tijdens het seizoen 2022-2023.

30 maart 2022
Ode aan de vele lokale vrijwilligers

Door de initiatiefnemer wordt een wedstrijd uitgeschreven voor het ontwerp, realisatie en plaatsing van een vast kunstwerk in de openbare ruimte op het grondgebied van de gemeente Rotselaar dat uiting geeft aan de waardering voor de vrijwilliger en hun belang in de instandhouding en versterking van een sterk sociaal weefsel. De wedstrijd wordt georganiseerd met steun van de gemeente Rotselaar.

30 januari 2022

De Sokkel is een monument voor de tijdelijkheid en dient als een platform waarop de kunstenaar tijdelijk vrij spel krijgt.

1 maart 2022

Bernice is reeds 10 jaar een kunstuitleen gevestigd in Temse (BE). Ze verhuren kunstwerken aan zowel business als particuliere klanten. De klanten huren kunst op een tijdelijke basis met een periodiek rotatiesysteem; ze kunnen hun collectie inruilen indien gewenst. Bernice is voortdurend op zoek naar interessant nieuw werk om de collectie aan te vullen.