Ben je op zoek naar een kans om je werk te tonen? Hier vind je open calls in de vorm van een opdracht, een wedstrijd of een project.

WIl je een open call delen?

9 oktober 2020
Geef een beeldende invulling aan een Troostplek
31 augustus 2020
Diepsee-Kunstenaarsinitiatief

MAIL ART PROJECT

17 augustus 2020
Expo en open call

Hoe was jouw lockdown? Hoe heb jij het ervaren dat de enige zekerheid onzekerheid was? Hoe was het in jouw kot? Kreeg missen ook een nieuwe dimensie? Genoot je ervan om deze periode om te zetten in kunst? Maakte jij ‘quarantainekunst’ en wil je dat tonen in CC Zwaneberg?

1 september 2020

Met de Volvo Customer Satisfaction Award wil Volvo Car Belux de meest klantvriendelijke Volvo-verdelers en hun team in de kijker zetten. Volvo Car Belux is op zoek naar een kunstenaar die deze award wil vorm geven. Heb jij een werk of ontwerp (3-dimensionaal) dat mooi zou staan in de showroom van de meest klantvriendelijke Volvo-verdelers?

1 september 2020
Internationale internetwedstrijd met tentoonstelling

Dit jaar wordt Habotai 30 en viert dat met de wedstrijd 'Het Gouden Penseel II'.

19 juli 2020

De opdracht van deze illustratorenwedstrijd is een prentenboek voor kinderen tussen 2 en 7 jaar. Een vakjury beoordeelt artistieke, literaire en kindgerichte kwaliteiten van de inzendingen.

De winnaar ontvangt 7.500 euro en het bekroonde werk wordt door Clavis Uitgeverij uitgegeven.

5 oktober 2020

Zebrastraat organiseert sinds 2005 'Kunstenaar van de maand' om kunstenaars die (nog) niet gebonden zijn aan een galerie, de kans te geven hun werk te tonen aan een breed en divers publiek.

en maak deel uit van de kunstmarkt

Ben jij klaar om je werk te laten zien aan het publiek, gezellige babbels aan te knopen over je eigen werk of het werk dat je wilt verkopen en dat in een ambiance van cultuur en fijnproeverij in een paar foodtrucks? Schrijf je van vandaag nog in om deel te nemen aan de één van de aankomende edities van de kunstmarkt.