woordspel / woordspeling

woordspel / woordspeling

Het spel met taal. Een woordspel of woordspeling.

Het spel met taal en materiaal brengt een creatief samenspel tot leven, waarin woordspelingen en het gebruik van diverse materialen en technieken samenkomen om tot beelden te komen die zowel verrassen als inspireren.

In het project "Hamsteren" worden resten hout verzameld en getransformeerd tot kunstwerken met een knipoog naar het verzamelen van voedsel. De verschillende vormen worden getransformeerd tot ham en vormen samen een nieuw geheel. Het is een speelse verwijzing naar verzamelgedrag. Het hamsteren van iets. Deze verzameling van vormen creĆ«ert een visueel en conceptueel interessant geheel, waarbij het samensmelten van diverse vormen en materialen centraal staat.

"Borstels" speelt met de dubbele betekenis van het woord, waarbij oude handvaten van borstels worden gebruikt als basis voor nieuwe objecten. Door letterlijk een 'borst' te monteren op deze handvaten, ontstaan unieke en verrassende kunstwerken. Deze objecten, hoewel niet langer functioneel als borstels, vinden een nieuwe betekenis en vorm in het creatieve proces.

Het spel met kleur, textuur, compositie, licht en schaduw geeft diepte aan de werken en zorgt voor een dynamische en boeiende visuele ervaring. Door te experimenteren met contrasten en het samenvoegen van verschillende elementen, ontstaat een rijkdom aan visuele taal die de toeschouwer uitnodigt om te kijken, te ontdekken en te interpreteren.

2023_2024
A4
Anthony D'Hoop

Anthony D'Hoop

Suggestions

Anthony D'Hoop
Anthony D'Hoop
Anthony D'Hoop
Anthony D'Hoop
Anthony D'Hoop
Anthony D'Hoop