De Huiselijke Humorist - uit de reeks 'Sleurbrekers en Grijnzen'

De Huiselijke Humorist - uit de reeks 'Sleurbrekers en Grijnzen'

Uit de reeks 'Sleurbrekers en Grijnzen'...

Met naald en draad tracht ik levendige portretten (van de mensen om me heen) te schetsen.

Deze portretten zijn een liefdevolle knipoog naar het alledaagse leven, een herinnering dat zelfs in de meest routinematige momenten schoonheid schuilt.

De gestileerde gezichten lijken te zeggen: 'Ja, het leven kan soms hectisch en absurd zijn, maar laten we dat omarmen en er samen om lachen.' Met een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit breng ik de vreugde (en ook sleur) van alledag tot leven in elke vezel.

DIT PORTRET:  "De Huiselijke Humorist"

is Puk, een Viszla met een prachtige okerkleurige vacht en een glimlach die lijkt te zeggen dat ze (het is een teefje) het leven begrijpt. Aanvankelijk was haar komst in huis onderwerp van discussie, maar al snel smolt zelfs de meest terughoudende ziel voor haar charme. Puk is meer dan een huisdier; ze is een gewaardeerd familielid. Ze brengt een lach in huis op de momenten dat het leven even serieus lijkt te worden. Maar wat haar echt speciaal maakt, zijn haar avonturen met de kippen in de tuin, die zorgen voor de meest komische interacties. Puk is niet alleen een huisdier; ze is de 'Huiselijke Humorist' van de familie en ze heeft de sleur van het dagelijks leven volledig omgetoverd tot een hilarische sitcom waarin ze zelf de ster is."

2022
60x80cm
kim collet

kim collet

Suggesties

Jill Mens
Sofie Bauwens ☆☽ zeeka
Agnes Wouters
Jill Mens
Natali Antonovich
Inge van der Ven
An Boonen
Jill Mens
Ynne De Wever
Lard Vanobbergen
johan janssen
Jurgen Declerck
Els Wydaeghe
Jurgen Declerck