Glazen boot

Glazen boot

Stap binnen in een wereld van pure verbeelding met het betoverende kunstwerk "Glazen Boot". Dit meesterwerk, een fusie van mixed media glas-in-lood en schilderkunst, neemt je mee op een reis naar de diepblauwe zeeën van de verbeelding.

Op een canvas dat is geschilderd in een heldere blauwtint, als een serene en glinsterende zee, komen de golven tot leven met de reflectie van de zon. Het voelt als een eindeloze horizon waar de zee en de lucht elkaar ontmoeten, en waar de zon haar stralen laat dansen op de rimpelingen van de golven.

Maar het meest opvallende aspect van dit kunstwerk is het centrale element. Het canvas is opengesneden in het midden, waardoor een raam naar avontuur ontstaat. Hier, temidden van de uitgestrekte blauwe zee, zien we een kleine boot in glas-in-loodpracht. De boot is gedetailleerd vormgegeven met een rood en lichtblauw zeil, dat zachtjes golft in de denkbeeldige wind.

"Glazen Boot" is niet alleen een kunstwerk; het is een venster naar dromen en verlangens. Het herinnert ons aan de onbegrensde mogelijkheden die zich voor ons uitstrekken in de oceaan van de verbeelding. Dit kunstwerk is een viering van avontuur, van de moed om de horizon te verkennen en van de schoonheid van de reis zelf.

Breng dit meesterwerk in huis en laat "Glazen Boot" je herinneren aan de eindeloze mogelijkheden die zich ontvouwen wanneer je je verbeelding de vrije loop laat. Het is meer dan een kunstwerk; het is een uitnodiging om te dromen, te verkennen en te zeilen naar onbekende horizonten.

2023
13,5 x 17,5
Els  Devrieze

Els Devrieze

Suggesties

Evert Vandeweghe
Pierre Lemoine
Michel Wybouw
Lisa Debeerst
Michel Wybouw
Femke Vindevogel
Pierre Lemoine
Lisa Debeerst
Lisa Debeerst
Jurgen Declerck
Marc Goddefroy