COCA-COLA - "ICE COLD"

COCA-COLA - "ICE COLD"

Ik ben verheugd dit kunstproject met jullie te delen, dat ik in opdracht van Coca-Cola Europacific Partners heb gerealiseerd. Dit project is een ware uitdrukking van mijn passie voor creativiteit en mijn liefde voor de punchneedle techniek. Het resultaat is een kunstwerk bestaande uit zes panelen, die nu een opvallende aanvulling vormen in het hoofdgebouw van Coca-Cola Europacific Partners te Brussel.

De punchneedletechniek stelt me in staat om op een ongeëvenaarde manier diepte en textuur in mijn werk te creëren. Het was een waar genoegen om deze iconische beelden nieuw leven in te blazen en ze te voorzien van een frisse, eigentijdse uitstraling.

Wat nu prijkt op de muur in het hoofdgebouw van Coca-Cola Europacific Partners is een serie van zes portretten. Elk paneel vertelt zijn eigen verhaal en weerspiegelt een stukje geschiedenis van Coca-Cola. Door de punchneedle techniek hebben de afbeeldingen een unieke diepte en textuur, wat een boeiend visueel effect creëert.

Deze panelen vormen niet alleen een visueel spektakel, maar ze zijn ook een eerbetoon aan de erfenis en de successen van Coca-Cola. Als kunstenaar is het een voorrecht om bij te dragen aan een project dat zowel esthetische schoonheid als historische waarde belichaamt.

Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik heb genoten van het creëren ervan. Mocht je meer willen weten over mijn werk of specifieke details over deze panelen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Dank aan Coca-Cola Europacific Partners voor deze inspirerende samenwerking, en aan alle kunstliefhebbers die mijn werk ondersteunen.

2021
5 panelen van 60x80cm + 1 paneel van 120x80cm
kim collet

kim collet

Suggesties

Eva Urkens
Jurgen Declerck
Jurgen Declerck
Eva Urkens
Kathleen Ramboer
Lisa Debeerst
Evert Vandeweghe
Jurgen Declerck
Eva Urkens
Myriam Michiels
Jurgen Declerck